környezetünk

Hogy milyen környezetben élünk az rajtunk is múlik.

Construma az energiamegtakarítás jegyében

2008.04.03. 13:59 | Alia | 1 komment

Címkék: energiamegtakaritas

 

Az energiamegtakarítás áll az idei Construma középpontjában

 
A klímabarát építészet és az energiamegtakarítás áll a jövő szerdán nyíló 27. Construma szakkiállítás középpontjában - mondta Szebeni Márton, a kiállítás igazgatója a rendezvényt bemutató előzetes sajtótájékoztatón csütörtökön.

Az egymáshoz kapcsolódó cégek egy területen jelennek meg, így közös csarnokban kapnak helyet az épületgépészek, illetve a készház építők is. Az idei Construmán immár 11. alkalommal lesz jelen a Decorstone díszítőkő kiállítás és első alkalommal kapott helyet a Frontál nyílászáró-kapu-árnyékolástechnikai-üvegipari szakkiállítás. A bemutatót konferenciák kísérik, egyebek mellett az energiahatékonyságról és bemutatkozik a Galgafarm nevű ökofalu is.

A sajtótájékoztató keretében adták át a kiállítás idei újdonság díjait. Elismerésben részesült a Grand-Ács Kft. dupla boronafalas, jó hőszigetelésű falszerkezete. Ennek lényege, hogy a belőle épült ház kívül-belül fából készül, a két fa-réteg közé pedig újságpapír hőszigetelés kerül. A Kunság Fenster íves tolóajtója a speciális vasalatért, üvegért kapott díjat. Újdonság díjjal ismerték el a Wieland-Werke AG réztakarékos csőrendszerét, valamint a Wienerberger Téglaipari Zrt. csiszolt falazó elemét is.

metro

A bejegyzés trackback címe:

https://kornyezetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr24409532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Polgár Emese · http://www.hazepites-tervezes.hu 2010.03.24. 16:41:22

Remélem nem veszi tolakodásnak, de szeretném a látogatóival megosztani a játékunkat, mely keretein belül az ügyesek 50 db páros belépőt szerezhetnek meg a Construma idei kiállításra.

Játék itt érhető el:
www.hazepites-tervezes.hu/construma-belepo
süti beállítások módosítása