környezetünk

Hogy milyen környezetben élünk az rajtunk is múlik.

Adsz egy órát nekem az életedből?

2009.03.22. 19:01 | Alia | Szólj hozzá!

Tudom, hogy elfoglalt vagy. Valószínűleg Te is több tucat levelet kapsz naponta, hogy milyen rendezvényekre menjél, mit támogassál stb.

Megértem, hogy nem tudsz mindenhol ott lenni.

Én most mégis kérnék tőled 1 órát.

Hallottad ugye, hogy az elmúlt években olyan neves közéleti személyiségek és híres sportolók csatlakoztak drogmentes mozgalmunkhoz védnökként, mint Gálvölgyi János, dr. Schmidt Pál, Erdei Zsolt – Madár, Görbicz Anita, Nick Árpi, Katus Attila és még sorolhatnánk.

Csodálatos, hogy némely híresség – ezer elfoglaltsága mellett – mennyi figyelmet és energiát fordít a drogmentesség előmozdítására.
Remélem, valami kevés akció belefér neked is!  

Írtam már korábban, hogy április 18-án szombaton indul útjára a 42 napos ország körüli futás a drogok ellen, a 8. Drogmentes Magyarországért Maraton – Ország futás a gyermekek jövőjéért rendezvénysorozat. A maratoni futás első napját óriási futó megmozdulás kíséri Budapesten.

Arra kérlek, gyere el április 18-án szombaton a kifutásunkra!
Mutassuk meg Budapestnek és az egész országnak; VAN ÖSSZEFOGÁS a drogkérdésben, és igen vannak, akik NEMET MONDANAK A DROGOKRA!

Az indulás a Kossuth térről lesz, s az első célállomás a Blaha Lujza tér. Ez egy 3 km-es szakasz, amit tényleg lassú, kocogó tempóban teszünk meg, hogy bárki könnyedén bírja! (Az egész délelőtt 10-től 11-ig tart.)

Felejtsd el azokat a gondolatokat, hogy „Majd ha leadtam a felesleges kilóimat…” vagy „100 métert sem tudnék lefutni!” stb.

Az igazat megvallva, valószínűleg Te vagy önmagad legádázabb kritikusa… De most kérlek, ne erre koncentrálj! Ha nem vagy egy nagy futó, majd lassabban futsz, sőt akár sétálhatsz is. Vagy jöhetsz biciklivel.

Tényleg csak az számít, hogy OTT LEGYÉL velünk, és tudjuk, nem vagyunk egyedül drogellenes küzdelmünkben!

A rendezvényen a futás buli hangulata, valamint a közös összefogás demonstrálása kapja a főszerepet. Azt szeretnénk, ha minél nagyobb tömegben – lassú futó tempóban – színes kavalkádként végigvonulnánk a városon. Lesznek Harley-Davidson-os kísérők, biciklisek, görkorisok, mazsorettek, egyesületi színekben megjelenő sportolók stb., és persze remek zene.

Akikkel együtt futhatsz:
- Növényi Norbert, Olimpiai bajnok birkózó
- Sipos Peti, Irigy Mirigy frontembere
És még sokan mások

A biztonságos útlezárás és felvezetés szervezése miatt az előzetes regisztráció követelmény.

A jelentkezéshez kérlek, küldd el a bpfutas@drogmentes.hu címre
- neved és
- e-mail címed.

Adatok: 2009. április 18. szombat 10:00 óra, Kossuth tér

Adsz egy órát nekünk az életedből?  
Remélem igen!

Szeretettel,
Xénia
Tel: 70/619-5571
bpfutas@drogmentes.hu
http://www.drogmentes.hu

u.i:

Ha van kedved, természetesen jöhetsz velünk tovább is (nemcsak a Blaháig).
Teljes útvonalunk: Kossuth tér – Nyugati tér – Blaha Lujza tér – Erzsébet híd – Clark Ádám tér – Fő út –  Bem rakpart – Árpád Fejedelem útja – Szentendrei út – Budapest városhatár… Szentendre

A bejegyzés trackback címe:

https://kornyezetunk.blog.hu/api/trackback/id/tr231018591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása